Kontakt

Rruga "Kavajës",

sipër Raiffeisen Bank, shk. 1,

hyrja nr. 2, 1001, Tirana, Albania

Fushë - Prezë,

rruga Vorë - Fushë Krujë,

km. 4, Tirana, Albania

Stafi ynë

Shefi i Departamentit të Financave: : Znj.Silvana Agolli agolli@translog-albania.com
Departamenti Logjistik : Znj.Arsa Hoxha arsa@translog-albania.com
Departamenti Logjistik : Z. Ermal Nexhipi ermal@translog-albania.com
Departamenti i Mirëmbajtjes dhe Riparimit: Z.Blendi Furxhiu blendi@translog-albania.com
Departamenti i kontabilitetit: Zj. Doriana Gjyzeli dori@translog-albania.com
Koordinatori i Dorëzimit: Z. Rudi Bimbari rudi@translog-albania.com

Adresa e përfaqësuesit tonë në Itali:

B Logistic S.r.l.
Via Della Rampa, Ormeggio 57 34123 Trieste, Italy
Tel +390403478598 / Fax +390403482282

Përfaqësuesi Ndërkombëtar: : Dr.Ardian Bibaja info@translog-albania.com
Përfaqësuesi Ndërkombëtar: : Z. Artur Zaimi zaimi@translog-albania.com

Dërgoni një mesazh

truck