Mirësevini në
Translog Albania

Ne transportojmë me përkushtim dhe besim, duke ofruar zgjidhjet më të mira logjistike nga dhe për Shqipëri

Përse ne

Qasja jonë

Për ne, nuk është vetëm punë - ne krenohemi me zgjidhjet që ofrojmë. Ne jemi aty, ju asistojmë për të arritur objektivat tuaja; që për çdo projekt të përmbushim më së miri kërkesat e klienteve tanë në përputhje me standardet tona .

Aftësitë tona

Stafi ynë me një komplet komponentësh që diferencon është gjithmonë i gatshëm t'ju ofrojë alternativat e duhura. Ne kemi zhvilluar dhe përmirësuar vazhdimisht zgjidhjet qe u ofrojmë klientëve tanë duke mos neglizhuar në asnjë rast cilësinë e shërbimit dhe sigurinë e ngarkesës. br Kemi përberësit e duhur për të qenë në dispozicionin tuaj menjëherë.

Përvoja jonë

Deri më sot, për më shumë se 20 vite pjesë ne Tregun Ndërkombëtar të Transporteve, kemi përfunduar me sukses qindra projekte me një mesatare 6000 dërgesa/vit duke përfshirë transporte të mallrave normale, ADR/Hazardous, me temperaturë të kontrolluar dhe jashtë norme, nga dhe për Shqipëri.

Cilësia e shërbimit

Të ofruarit e një shërbimi cilësor ne e përdorim shpesh dhe e bëjmë qëllim të punës sonë. Secili projekt, afatgjatë apo afatshkurtër, trajtohet me rëndësi duke siguruar që ngarkesa të shoqërohet me dokumentacionin e duhur dhe të jetë në përputhje me të gjitha kriteret e nevojshme për një transport ndërkombëtar mallrash.

Mbështetja jonë

Ashtu si sot, edhe nesër, ne do të jemi këtu për ju.
Me zgjidhjet logjistike që do t'ju ofrojmë, ju jo vetëm që do të merrni një shërbim të kualifikuar transporti, por gjithashtu do të fitoni një bashkëpunëtor i cili do të bëjë gjithçka që mundet për të garantuar një pjesë jo pak të rëndesishme të suksesit tuaj, duke ju asistuar me këshilla dhe sugjerime bazuar në përvojën tonë sa herë që të kërkohet.
Ne jemi një ekip dhe gjithmonë do të përgjigjemi menjëherë kur të keni nevojë për ne.

Shërbime

Transport Tokësor

Aktivitet import/exporti për të tretë, fokusuar kryesisht në Itali. Zyrë me përfaqësi në Trieste.

Magazinim

Magazinë prej 300 m² në territorit të Doganës së Tiranës për lehtësimin dhe mbarëvajtje të zhdoganimit.

Flota jonë

Transportet detare kryhen nëpërmjet tragetit me nisje Ancona – Durrës / Bari – Durrës